Onze diensten
Ondersteuning bij het technische innovatie-proces en hiermee sneller en betere resultaten realiseren. Dat is ons doel.
Innovatieve organisaties zijn altijd bezig met vernieuwen, met de blik op de toekomst. Innocision ondersteunt in het structureren en concretiseren van deze plannen. Daarnaast zorgen wij voor optimale inzet van de fiscale instrumenten en regelingen die er op dit vlak bestaan: provinciaal, nationaal en Europees.
WBSO

De WBSO (Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk) richt op ondersteuning van ureninspanningen van eigen personeel op toekomstige technisch vernieuwende projecten. Aanvragen kunnen uiterlijk de dag voor de start van de aanvraagperiode worden ingediend.

Lees meer over onze dienstverlening omtrent de WBSO.
Strategie & Roadmap

Een duidelijke (technische) focus is van groot belang bij innovatie.

Lees meer over onze dienstverlening omtrent strategie & roadmap.
Innovatiebox

Door toepassing van de Innovatiebox betalen innovatieve ondernemers minder Vennootschapsbelasting. Deelname aan de WBSO geldt als toegangsticket tot de Innovatiebox. De winst die met een bepaalde innovatie wordt behaald kan voor een deel belast worden tegen een flink lager tarief. Met de fiscus kunnen afspraken worden gemaakt voor de langere termijn.

Lees meer over onze dienstverlening omtrent de Innovatiebox.
SLIM

Voor een goede positie van werknemers op de arbeidsmarkt is het van belang dat werkenden hun hele leven blijven doorleren. Om deze reden wil de overheid stimuleren dat bedrijven investeren in de voortdurende ontwikkeling van hun medewerkers. Bent u van plan een project te starten met als doel het stimuleren en ontwikkelen van medewerkers? Dan biedt de SLIM-regeling kansen.

Lees meer over onze dienstverlening omtrent SLIM.
MIT Haalbaarheidsprojecten

Aan een nieuw innovatieproject gaat vaak een risico-onderzoek aan vooraf, omdat dit inzage biedt in de technische en economische onzekerheden. De overheid wil dit binnen de MIT met stimulering van haalbaarheidsprojecten bevorderen. Heeft u een toekomstig innovatieproject waar u van plan bent een haalbaarheidsonderzoek voor uit te voeren? Dan kan de MIT-haalbaarheidsregeling kansen bieden.

Lees meer over onze dienstverlening omtrent haalbaarheidsprojecten.
MIT R&D Samenwerking

Nieuwe innovatieprojecten die als samenwerking tussen twee of meer ondernemingen worden ingezet en een lange looptijd hebben, kunnen in aanmerking komen voor de MIT R&D Samenwerking subsidie.

Lees meer over onze dienstverlening omtrent de R&D Samenwerking.