Nieuwe huisstijl, nieuw kantoor!
We introduceren, na ruim tien jaar, per 1 september een nieuw logo. Een strak en modern logo dat aansluit bij ons en de kwalitatieve en betrouwbare aanpak van onze dienstverlening. Het is onderdeel van een nieuwe huisstijl, die op alle (online) communicatie van ons wordt doorgevoerd en gelijktijdig met de nieuwe website wordt gelanceerd.

Om dit alles helemaal af te maken komt de nieuwe huisstijl samen met onze verhuizing naar de Grindweg 82 te Rotterdam.

In de periode van 9 jaar op het Rivium hebben we vele successen behaald als partner voor technisch vernieuwende partijen op het gebied van innovatie financiering en structurering.
Door combinatie van jarenlange ervaring in subsidie- en financieringsmogelijkheden en grote kennis op het gebied van software development hebben we een prominente plek in de markt ingenomen. Door altijd de hoogste kwaliteit binnen samenwerkingen na te streven geldt Innocision als sterke en betrouwbare partner voor innovatieve ontwikkelaars.

Door de jaren heen is deze positie door uitbreiding van het team, groei in kennis en onze focus alleen nog maar verbeterd, waardoor het tijd werd voor een huisstijl die hier bij aansluit. Vandaag introduceren we deze huisstijl op onze nieuwe site en in al onze verdere communicatie!